Animaties
Hier onder een kleine greep uit ons aanbod van animaties. We werken vooral op maat. Zoek je een steltenloper, acrobaten, een goochelaar, jongleurs, een vuuract,  straat acts of een kinder voorstelling. Bij ons ben je aan het juiste adres.
 

Na overleg kiezen we voor jullie de geschikte artiesten die voldoen aan jullie wensen. We brainstormen graag mee met jullie en maken indien nodig animaties op maat.
Shows
"Briqué"
Een interactieve vuurshow waarbij  verschillende technieken gecombineerd worden met humor, acrobatie, dans en theater. Vuur eten, vuur spuwen, vuurdiabolo en vuurstaff Zijn de hoofd-ingredienten van deze spectaculaire show.

Een verassende show die spectakel combineerd met humor en fantasie. Een mix van acrobatie, vuur eten, vuur spuwen, vuur jongleren en manipuleren. Ook vuurswingen, breakdance en eenwieler op  zijn vuurs... Het publiek speelt mee in deze "deluxe" show!
"Vuurshow deluxe"
*Beide vuurshows kunnen aangepast worden aan elk thema, Halloween, piraten, neanderthaler, sinterklaas, chique,...
"Diabo-logique"
Op een fiets uit de jaren 30 paradeert hij door de straten. Af en toe waar de menigte zich bevind, stapt hij af en haalt hij de truckendoos boven...
Met zijn diabolos steelt hij (graag) de show!  Dit is een mobiele act die diabolo combineert  met acrobatie, balanceren, clownerie en improvisatie. Ideaal voor op braderies of als mobiel straattheater.
3x 45 min
Een verward typetje, nog steeds in shock sinds zijn legerdienst, heeft een fobie opgelopen voor al wat knalt en ontplofbaar is! Hij kent sinds zijn dienst geen rust meer en voelt zich hier niet thuis. Hij is op zoek naar rust en wil weg, ver weg hier vandaan...

Een combinatie van vuurjongleren, vuurwerkmanipulatie, theater, acrobatie, breadance en originaliteit zorgen voor een onvergetelijke, hilarische show!
"Albert-Pétard"
Door ons kan je zorgeloos genieten van je feest terwijl wij ons ontfermen over de kinderen...
facebook
Zoekt u iets specifieks? Wij zullen het voor u doen, zoniet voor u vinden!
Geef je gasten een verrassing die blijft hangen!
"Gallo y Pinto"
"Big Boubble"
"Big Fire"
"Circus Whoppa"
Duur: 45 min
Speelvlak: 10 x 8 meter
Bij voorkeur bij valavond of nacht

220 volt
Deze pagina is niet meer up to date, en zal binnekort volledig vernieuwd worden. Check onze FB pagina voor meer recente foto's

Bekijk gerust de aftermovies van cirque Magique en Land of love om te zien wat we op festivals brengen van animaties
Deze grote meneer spuwt grote vlammen en jongleert ook met vuur. Verwen uw gasten door hen van ver te verrassen met een warm onthaal van hoog niveau! Geschikt voor:
-onthaal en animatie aan de ingang van feestelijkheden
-straatanimatie
-parades
Circus-theater voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders.
Een pracht-decor vol misteries... Een nieuwsgierig personnage ontdekt de magie van verschillende kostumes en laat zich meeslepen op een pad vol verrassingen.
Een show waar circus, theater, jonglerie en acrobatie elkaar dansend tegemoet komen. Een personnage vol verwondering, het publiek zijn helpers, de muziek zijn...
Ideaal voor scholen, festivals, kinderfeesten,...

Speelvlak 10 x 8 meter
Buiten en binnen
Graag wat intieme sfeer dus niet op een drukke plaats vol andere bezienswaardigheden maar liever ergens verscholen op een rustig plekje of binnen.
Duur: 45 à 50min
220 volt
Buiten of binnen in hoge ruimtes. Bij voorkeur bij valavond of nacht!

2 x 45 min
3 x 45 min
verspreid over max 4 uur.
Reuzen en hun zeepbellen... Een  of meerdere steltenlopers vullen je evenement vol grote bellen. Ons geheim recept zorgt ervoor dat we bellen maken van wel 4 meter groot!! Een sfeerbrenger voor jong en oud, verbazing alom... 2 of 3 x 45 min
Een steltenact waarbij een meer dan 3 meter grote Gallo zijn huisdier Pinto uitlaat! Pinto apporteert, geeft pootjes, maakt rolletjes en doet nog veel meer gekke kunstjes in ruil voor wat liefde. Ook voorbijgangers mogen met Pinto spelen, zolang ze achteraf even over zijn hoofdje strelen en het koekje niet vergeten...
Deze mobiele act is ideaal voor grote evenementen waar plaats is om Pinto eens goed uit te laten.
Overdag of 'savonds op elk moment van de dag komt deze act tot zijn recht. Bij valavond komens de f vingebouwde verlichting en de glow in the dark effecten goed tot hun recht!  3 x 45 min
Duur: 25min
Speelvlak:
10 x 8 meter     


Bij voorkeur bij valavond of nacht  

220 volt
Prive feesten, skiereizen, discotheken, vuurwandelingen, kerstmarkten, sinterklaasintredes, parades, festivals...We luisteren naar jullie, doen een voorstel, indien ok boeken we de artiesten, regelen alle contracten en zorgen voor een mooie samenhang van acts en doen de coordinatie ter plaatse. Geen kluwen van evenementenbureaus,1 contactpersoon met jaren expertise.
Neem gerust contact op om te horen wat allemaal kunnen aanbieden, het aanbod is ondertussen veel groter dan wat hier onder staat. We werken aan een nieuwe site! Nog even geduld!